(grønn) Mint cm 17 D Tefat Rice - Porslin skålar & tallrikar 9cea1cmjm82118-Hem & Inredning

Sköna Hem Kuddfodral i Tvättat Linne 50x50 cm blå Sapphire
gröngate Spot Bordsduk 130x170 cm Grön (grønn) - dukar
Påslakanset för vagn vagga Waves Graphite Rätt Start Iscar sidobanner topp
Linum West Gardin med veckband 100% Linne 140 x 290 cm Granite grå
Linum Paolo Kuddfodral 100% Bomull 50 x 50 cm Dusty rosa Digital Mechanics sidobanner Webb
Trikåfilt eko soft rosa dotty Summerville organic Summerville Organic
Våffelfilt ekologisk bomull mörkgrå Rätt Start - barnsängkläderGloben Lighting Sarah Bordslampa B 34 D 34 H 50 cm Krom Vit Globen Lighting AB
Design House Stockholm Shell Ljuslykta (guld & silver) Bloomingville Vas Glas Diameter 10 5 cm Höjd 8 5 cm rosa

Globen Lighting Plasband XL Taklampa D 50 cm Vit Globen Lighting AB
Day Home Tuftad Matta 200x250cm Multifärgad - vardagsrumsmattor

Summerville 2-dels bäddset vagga Eko silver star - barnsängkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Klädhängare rosa Roommate - barnrumsförvaringBBQ Svärd Dunk Trading - grilltillbehörFiskars Essential Kötthammare 27.5 cm Svart - köksrödskap sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Le Creuset Grill- & Bakpensel Med Trähandtag 29 cm svart
House Doctor Papperstallrikar Summer 12 pack D 23 cm - tallrikar & skålar
Iittala Kastehelmi Burk 11 6x11 4 cm Havsblå (blå) - köksförvaring

Superliving Dynamo Taklampa D 19 H 25 cm Brushed Brass

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Morphy Richards Accent Brödrost 2 Skivor Svart - brödrostarLyngby Melodia Glas Rödvin 4-pack 36 cl Övriga varumärken Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Gense Bestickset Indra 16-delar Rostfritt Stål - BesteickChroma Type 301 Hammeröd Santoku. Japansk kockkniv 18 cm Chroma type 301 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Holmen Athene Vas 11 cm Vit (hvit) - vaser
Eva Solo Globe Skål 0.3 L Grå - tallrikar & skålar

Bloomingville Tassles Kudde Bomull 45x45 cm Natur (beige)

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

G.R.Y.M Gryta Med Lock 6.0 L Koppar - kastruller & grytor

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Korgvagnsvagn med hjul - Dramaten Shopping Väska Vagn BagVäskhållare alltid billig fraktCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Axelremsväska för herr, detaljer i äkta läder - BLÅRyggsäcken i svart, 49x36x20 cm alltid billig fraktGympapåse Unicorn - fyra olika motiv

Läs mer...
Klassiskt Designad Ryggsäck med Läderremmar - Svart
Axelremsväska Quilted rosa alltid billig frakt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kvinna Svart Strukturerad Metallram Top Handväska VIT,RÖD,MARINClutch väska Ladies Crystal Evening Prom Party Bröllop Väskor NyClutch väskaTassel ny stil alltid billig frakt
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWoherrar Sparkly Crystal Satin Evening Bag For Out Night DinnerWoherrar Fashion Flap Clutch Cell Phone & Card Holder PurseANNA GRACE kvinnor Hobo Shoulder Bag Fashion Design Faux Leather att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kristall Kväll clutch väska SVART

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SANDQVIST FLORENS Magväskor
GANT G1. SMALL LEATHER WALLET Plånböcker

EU-kandidaterna om Frontex' budget

3.1 Phillip Lim SLIM ACCORDION TOTE Shoppers

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLyle & Scott Tote BagKIOMI Axelremsväska - brun VäskorGuess CITY LOGO UTILITY CASE - Necessär - orange Väskor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DAY Necessär Gweneth Mini - Grön - Dam
Stradivarius - Svart shoppingväska med trä handtag
Adidas Originals ESSENTIAL CBODY Gymväskor

Viktigt!

DAY et Day Gweneth P Magnolia Beauty Necessärer
Accessorize Mia Rund stråväska med axelrem
Jack & Jones Svartvit kontrasterande ryggsäck med logga

Kontakt

DESIGN Liten mockaryggsäck med ficka

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

DESIGN Brun bag i skinnimitation
DAY et Day Gweneth Netting Cross Shoppers

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fila Ted Svart barrelväska med stor logga
Samsonite Sanity SLG 327 DBL Zipper Plånböcker

Stöd FARR!

Rains City Backpack Ryggsäckar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

By Malene Birger TOI7004S91 Axelremsväskor