concrete - Skinny Jeans - CROPPED SCARLETT Lee grå Fit damkläder billiga Vackra 9cea1sxfk72361-Fashion Kläder

Noisy May NMHAI - blås - svart Vackra billiga damkläder
Noisy May NMPILI HIGH NECK - Linne - olive night dark grå Vackra billiga damkläder
Noisy May Stickad tröja - light grå melange Vackra billiga damkläder Iscar sidobanner topp
Notes du Nord Gina Blouse Ögrönlar
Notes du Nord Idalina Pants Byxor Digital Mechanics sidobanner Webb
Notes du Nord Jewel Maxi Dress Klänningar

ODD MOLLY ACTIVE WEAR drifting jacket Ytterkläder
ODD MOLLY chord jeans Jeans

Nike Performance INTERTWIST SHORT - Tights - outdoor grön svart Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,ODD MOLLY sparkling blouse ÖgrönlarOhma BASIC NURSING TANK - Linne - grön Vackra billiga damkläderONLY ELLI LIGHT COAT - Kort kappa rock - dark grå melange Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

ONLY ONLCANDY BODY POLYESTER ACC Ögrönlar
ONLY ONLFFREE 3 4 CROSS - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLKAYLA PLAIN - Blazer - rosa tan Vackra billiga damkläder

Nike Performance RACERBACK ONE PIECE - Baddräkt - rosa grå Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.ONLY ONLMICHELLE PULL-UP PANTS - Tygbyxor - night sky cadmium grön mint luna Vackra billiga damkläderONLY ONLPEYTON LS SHIRT WVN - Skjorta - night sky cloud dancer Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",ONLY ONLSEDONA SHORT JACKET - Tunn jacka - rosa quartz Vackra billiga damkläderONLY onlZEBRA PLEATED SKIRT JRS Kjolar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Nike Performance Sportkjol - vit Vackra billiga damkläder
ONLY stuHUNT 3 4 OVERStorlek CUT TOP Ögrönlar

Nike Performance TANK - Funktionströja - cyber svart Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Opus PIPE - Stickad tröja - true röd Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Part Two Merris PA ByxorPart Two Pittsburgh SH ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Peak Performance CLAIRE S J YtterkläderPeak Performance REFORM LI YtterkläderPeak Performance W SPARK CR Ögrönlar

Läs mer...
Persona by Marina Rinaldi BORDO Ögrönlar
Pieces PCLINDA ANKLE PANTS - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Polo Ralph Lauren FAIRISLE SLS SWT ÖgrönlarPolo Ralph Lauren SSKCFLAGM2 SHORTSLEEVE KNIT ÖgrönlarPOSTYR POSAVA SHIRT Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPrincesse tam.tam EPICE - Bygel-bh - rosa gazelle beige dune Vackra billiga damkläderPulz Jeans PZWOMAN S S T shirt ÖgrönlarPUMA Energy TF Trackster Joggingbyxor att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PUMA Retro Top Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ragwear Plus EXCLUSIVE EVELEEN ZIP THROUGH SWEATSHIRT - Kofta - vit Vackra billiga damkläder
Reebok Classics AC FT Big Starcrest Crew Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Reebok OS AC COMP SS T OILSLICK Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotS.Oliver WIRE BANDEAU - Bikiniögrönl - röd vit Vackra billiga damkläderSalomon WAYFARER ZIP PANT WSamsøe & Samsøe Louise crop pants 9901 Byxor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Scotch & Soda Ams blåw denim jacket Ytterkläder
Scotch & Soda Knit with feminine woven collar Ögrönlar
Scotch & Soda Viscose top with lace up detail Ögrönlar
Second Female Baylor Blazer Ytterkläder

Viktigt!

Selected Femme SFMY PERFECT TEE THIN STRIPE - T-shirt med print - sepia rosa Vackra billiga damkläder
Selected Homme SHDONEPEN BLISS SHIRT LS AOP NOOS Ögrönlar
Signal Laica HL Ögrönlar

Kontakt

Sixth June Svart blommigt set

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Sofie Schnoor Knit Ögrönlar
Sonia Rykiel ROBE Klänningar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Soyaconcept SC NAIMA Ögrönlar
Sportmax Code ENEA Klänningar

Stöd FARR!

Stella Nova Ena Byxor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

STINE GOYA Nico, 387 Heavy Woven Solid Ögrönlar